Всичко за рекламите за приложения

Показвайте приложението си пред подходящите хора.

Рекламите за приложения са лесен начин да популяризирате приложението си пред потребители на iOS или Android в Google – не е нужно да имате опит с рекламирането.

Започнете сега
приключенски игри

Въведение в рекламите за приложения.

1

Създавайте и персонализирайте.

За да започнете, трябва само да въведете желания от Вас рекламен текст и местоположението си. Google ще проектира и създаде за Вас персонализирани реклами за приложения, след което ще Ви осигурим възможност да показвате множество варианти в цялата ни мрежа. Плюс това не се притеснявайте – винаги можете да извършите промени по-късно.

2

Задайте дневния си бюджет.

Изберете цена на инсталиране (сумата, която сте готови да платите за всяко инсталиране на приложението Ви) и системите ни за създаване на реклами и офериране ще Ви помогнат да увеличите ефективността на кампанията си в рамките на заложения от Вас бюджет.

3

Намерете потребители с високо качество.

Кажете ни кои действия искате потребителите да предприемат в приложението Ви и ще покажем рекламата Ви на хора, които е вероятно да ги извършат.

Разширете значително обхвата си.

След лесен процес на настройка рекламата Ви ще изпълнява условията за достигане до над един милиард души в мрежта на Google, включително Google Търсене, Google Play, YouTube и хиляди други мобилни сайтове и приложения.

Извличайте повече полза от всяка реклама.

За да повиши максимално потенциала на кампанията Ви, Google тества всяка реклама в профила Ви и автоматично популяризира вариантите, които са най-ефективни. Освен това извършваме оптимизация въз основа на типовете потребители, които искате да намерите – така че ако приложението Ви е многостепенна игра, ще вземем предвид другите игри, които потребителите са играли, и ще се насочим към хора, които е вероятно да достигнат пето ниво и по-високо.