Publiqueu el vostre anunci a Google

Els clients veuran el vostre anunci just en el moment en què cerquen a Google els productes o serveis que oferiu. I pagueu només quan facin clic a l'anunci per trucar-vos o visitar el vostre lloc web.

COMENCEU ARA

Truqueu-nos perquè els nostres especialistes d'AdWords us ajudin amb la configuració: 900 814 543*

scroll icon

Avantatges

Per què Google AdWords

Atraieu més clients

Si voleu atraure més visitants al lloc web, augmentar les vendes en línia, rebre trucades o fer que els vostres clients tornin al vostre lloc web per comprar, Google AdWords us pot ajudar.

Arribeu a les persones adequades en el moment oportú

Els usuaris troben la vostra empresa a Google just quan cerquen el que oferiu.

Anuncieu-vos localment o globalment

Mostreu els anuncis als clients de determinats països, regions o ciutats, o bé als clients que siguin a una distància determinada de la botiga o de l'empresa.

Estem a la vostra disposició sempre que ens necessiteu

Google AdWords us permet gestionar les campanyes directament, però també podeu trucar al telèfon d'assistència gratuïta al 900 814 543*

Més informació sobre els avantatges

Preus

Pagueu només pels resultats

Cap visita, cap cost

Registrar-se a Google AdWords és gratuït. Només pagareu quan algú faci clic a l'anunci per trucar o per visitar el vostre lloc web. En altres paraules: quan la publicitat funcioni.

Comenceu amb qualsevol pressupost

Com que definiu el vostre propi pressupost, els costos dependran del que vulgueu aconseguir amb la publicitat. Algunes empreses es gasten milers d'euros al mes, mentre que d'altres en tenen prou amb molt menys.

Més informació sobre els preus

Comenceu ara mateix

Registreu-vos-hi avui mateix

Només heu de crear un compte, definir el pressupost, redactar el primer anunci i decidir on voleu que es mostri. Sempre sou a temps d'ajustar-ho tot més endavant.

Som aquí per ajudar-vos: truqueu avui perquè un especialista de Google us ajudi a configurar el compte.

El nostre equip d'especialistes d'AdWords us ajudarà a configurar el compte sense cap cost addicional, sempre que invertiu almenys 5 € al dia. Fins i tot us poden crear una campanya.

Els primers 30 dies són importants per aprendre què funciona i què no en el vostre cas. No patiu, us guiarem en cada pas.

icona de telèfon 900 814 543*

* Per als clients que inverteixin en publicitat un pressupost mínim de 5 € al dia (IVA no inclòs). L'horari d'assistència telefònica és de dilluns a divendres de 9.00 a 18.00.