Sobre els anuncis d'aplicacions

Mostreu la vostra aplicació als usuaris adequats

Els anuncis d'aplicacions són una manera senzilla de promocionar la vostra aplicació per a Android o iOS a Google. I sense haver de tenir experiència en publicitat.

COMENCEU ARA
jocs d’aventura

Introducció als anuncis d'aplicacions

1

Creeu un anunci i personalitzeu-lo

Per començar, escriviu el text de l'anunci i indiqueu la vostra ubicació geogràfica. Aleshores, Google dissenyarà i crearà anuncis d'aplicacions a mida per a la vostra empresa i us permetrà mostrar-los en diferents formats en tota la xarxa de Google. I amb la tranquil·litat de poder-hi fer canvis en qualsevol moment.

2

Definiu el pressupost diari

Establiu el cost per instal·lació que vulgueu (és l'import que esteu disposat a pagar cada cop que algú instal·li l'aplicació) i els nostres motors de creació d'anuncis i de definició d'ofertes us ajudaran a optimitzar el rendiment de la campanya sense sortir del pressupost.

3

Trobeu els usuaris més valuosos

Mostrem el vostre anunci als usuaris que és més probable que duguin a terme les accions dins de l'aplicació que heu definit com a valuoses.

Amplieu considerablement l'abast de la vostra publicitat

Després d'un senzill procés de configuració, el vostre anunci podrà arribar als més de mil milions d'usuaris de la xarxa de Google, formada per la Cerca de Google, Google Play, YouTube i milers més d'aplicacions i llocs per a mòbils.

Traieu el màxim partit de cada anunci

Per maximitzar el potencial de les vostres campanyes, Google prova tots els anuncis que teniu al compte i, automàticament, prioritza els dissenys que donen més bon resultat. També optimitzem les campanyes en funció dels usuaris que us interessa trobar. D'aquesta manera, si la vostra aplicació és un joc amb diferents nivells, podem tenir en compte els altres jocs a què han jugat els usuaris i intentar arribar als jugadors que tinguin més probabilitats d'assolir com a mínim el nivell 5.