Om appannoncer

Nå ud til den rette målgruppe med din app

Appannoncer er en nem metode til at promovere din app over for iOS- eller Android-brugere på Google, og du behøver ikke have erfaring med annoncering.

Start nu
adventure-spil

En introduktion til appannoncer.

1

Opret og tilpas.

Du skal bare indtaste din annoncetekst og din geografiske placering. Google designer og opretter tilpassede appannoncer til dig og giver dig mulighed for at bruge forskellige designs overalt på Google-netværket. Og bare rolig: Du kan altid foretage ændringer senere.

2

Angiv dit daglige budget.

Vælg en pris pr. installation (det beløb, du er villig til at betale for hver installation af din app), hvorefter vores annonceoprettelses- og budgivningssystemer hjælper dig med at øge din kampagnes effektivitet inden for rammerne af dit budget.

3

Find brugere af høj kvalitet.

Fortæl os, hvilke handlinger du gerne vil have brugerne til at foretage i din app, hvorefter vi viser din annonce for de personer, som med størst sandsynlighed vil foretage de pågældende handlinger.

Nå ud til mange flere potentielle kunder.

Efter en enkel opsætningsproces er din annonce kvalificeret til at nå ud til over en milliard personer på alle Googles netværk, heriblandt Google Søgning, Google Play, YouTube og tusindvis af andre mobilwebsites og apps.

Få mere ud af hver annonce.

Google tester hver eneste annonce på din konto og promoverer automatisk de mest effektive design for at sikre, at du får mest muligt ud af din kampagne. Vi optimerer desuden annoncerne ud fra de typer brugere, du gerne vil nå ud til. Hvis din app f.eks. er et spil med flere niveauer, tager vi højde for, hvilke andre spil brugerne har spillet, og målretter mod de personer, der har størst sandsynlighed for at nå til niveau 5 eller højere.