Σχετικά με τις διαφημίσεις εφαρμογών

Προβάλετε την εφαρμογή σας στα σωστά άτομα.

Οι διαφημίσεις εφαρμογών είναι ένας απλός τρόπος προώθησης της εφαρμογής σας σε χρήστες iOS ή Android στο Google – δεν απαιτείται διαφημιστική εμπειρία.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ τώρα
παιχνίδια περιπέτειας

Εισαγωγή στις διαφημίσεις εφαρμογών.

1

Δημιουργήστε και προσαρμόστε.

Για να ξεκινήσετε, εισαγάγετε απλώς το δημιουργικό που επιθυμείτε και την τοποθεσία σας. Η Google θα σχεδιάσει και θα δημιουργήσει προσαρμοσμένες διαφημίσεις εφαρμογών για εσάς και θα σας επιτρέψει να δείξετε πολλά σχέδια σε ολόκληρο το δίκτυό της. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε πάντα να κάνετε αλλαγές αργότερα.

2

Ορίστε τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας.

Αποφασίστε ποιο θα είναι το κόστος ανά εγκατάσταση (το ποσό που διατίθεστε να πληρώσετε για κάθε εγκατάσταση της εφαρμογής σας) και οι μηχανές δημιουργίας διαφημίσεων και υποβολής προσφορών που διαθέτουμε θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την απόδοση της καμπάνιας σας στο πλαίσιο του προϋπολογισμού σας.

3

Βρείτε χρήστες υψηλής ποιότητας.

Πείτε μας ποιες ενέργειες θέλετε να πραγματοποιούν οι χρήστες στην εφαρμογή σας και θα εμφανίσουμε τη διαφήμισή σας σε άτομα που είναι πιθανό να τις ολοκληρώσουν.

Διευρύνετε σημαντικά την προσέγγιση χρηστών.

Έπειτα από μία απλή διαδικασία ρύθμισης, η διαφήμισή σας θα έχει τη δυνατότητα να προσεγγίζει πάνω από ένα δισεκατομμύριο άτομα σε ολόκληρο το δίκτυο της Google, συμπεριλαμβανομένων της Αναζήτησης Google, του Google Play, του YouTube και χιλιάδων άλλων ιστοτόπων για κινητά και εφαρμογών.

Εξασφαλίστε μεγαλύτερη αξία από κάθε διαφήμιση.

Για να αυξήσετε τις δυνατότητες της καμπάνιας σας, η Google ελέγχει κάθε διαφήμιση στον λογαριασμό σας και προωθεί αυτόματα τα σχέδια με την καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, η βελτιστοποίηση γίνεται με βάση των τύπο των χρηστών που αναζητάτε. Έτσι, αν η εφαρμογή σας είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών επιπέδων, θα λάβουμε υπόψη τα άλλα παιχνίδια που έχουν παίξει οι χρήστες και θα στοχεύσουμε τους χρήστες που είναι πιθανό να φτάσουν στο επίπεδο 5 ή σε υψηλότερο επίπεδο.