Crește-ți afacerea cu ajutorul Google.

Afișați-vă anunțurile pentru clienți exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți. Plătiți numai atunci când dau clic pentru a accesa site-ul sau vă apelează.

Începeți acum

Apelați pentru a primi ajutor de la specialiștii AdWords: 0800 896 736*

scroll icon

Avantaje

De ce Google AdWords?

Atrageți mai mulți clienți.

Oricare ar fi obiectivul dvs., de la creșterea numărului de vizitatori pe site, a vânzărilor online, a numărului de apeluri telefonice, până la fidelizarea clienților, Google AdWords vă poate ajuta.

Atrageți utilizatorii potriviți, la momentul potrivit.

Compania dvs. este găsită de utilizatorii Google exact atunci când aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Faceți publicitate pe plan local sau global.

Direcționați-vă anunțurile către clienții din anumite țări, regiuni sau orașe ori către cei aflați pe o anumită rază în jurul companiei sau al magazinului dvs.

Vă stăm la dispoziție pentru ajutor.

Prin Google AdWords, puteți să vă gestionați pe cont propriu campania sau să ne apelați pentru asistență gratuită prin telefon, la 0800 896 736*

Aflați mai multe despre avantaje

Costuri

Plătiți numai pentru rezultate.

Dacă nu primiți nicio vizită, nu aveți nimic de plată.

Înscrierea în programul Google AdWords este gratuită. Plătiți numai atunci când un utilizator dă clic pe anunț pentru a accesa site-ul sau când vă apelează. Cu alte cuvinte, atunci când activitățile publicitare dau rezultate.

Începeți cu orice buget.

Dvs. alegeți bugetul, deci costurile vor depinde de obiectivele activităților publicitare. Anumite companii cheltuiesc zeci de mii de dolari pe lună, în timp ce altele se mulțumesc cu o investiție de câteva sute de dolari.

Aflați mai multe despre tarifare

Începeți

Înregistrați-vă acum.

Creați un cont, stabiliți bugetul, redactați primul anunț și stabiliți unde doriți să apară anunțul. Îl puteți optimiza ulterior.

Vă stăm la dispoziție pentru ajutor - sunați-ne azi pentru ajutor la crearea contului și asistență de la Google.

Echipa dedicată de specialiști AdWords va colabora cu dvs. pentru a se asigura că veți avea succes prin contul AdWords. Acest serviciu este oferit în mod gratuit atunci când investiți minimum 10 RON pe zi. În plus, echipa noastră va crea o campanie pentru dvs.

În primele 30 de zile, veți afla care elemente sunt eficiente și care nu, astfel că vă vom îndruma la fiecare pas.

pictogramă telefon 0800 896 736*

*Beneficiați de asistență gratuită din partea echipei AdWords atunci când investiți minimum 10 RON pe zi.