O oglasima za aplikaciju

Predstavite svoju aplikaciju pravim korisnicima.

Oglasi za aplikacije jednostavan su način za promociju aplikacije korisnicima iOS-a ili Androida na Googleu – nije potrebno iskustvo u oglašavanju.

Započnite odmah
avanturističke igrice

Uvod u oglase za aplikacije.

1.

Izradite i prilagodite.

Da biste započeli, samo upišite tekst oglasa koji želite i svoju lokaciju. Google će za vas dizajnirati i izraditi prilagođene oglase za aplikacije te vam omogućiti prikazivanje više dizajna oglasa na cijeloj Google mreži. Osim toga, ne brinite – kasnije ih uvijek možete izmijeniti.

2.

Postavite dnevni proračun.

Odlučite o cijeni po instalaciji (iznos koji ste spremni platiti za svaku instalaciju svoje aplikacije), a naši mehanizmi za izradu oglasa i licitiranje pomoći će vam da poboljšate izvedbu kampanje, i to u okviru proračuna.

3.

Pronađite korisnike visoke kvalitete.

Recite nam koje radnje želite da korisnici poduzmu u aplikaciji, a mi ćemo prikazati vaš oglas ljudima za koje je vjerojatno da će ih izvršiti.

Vrlo uspješno proširite svoj doseg.

Nakon jednostavnog postavljanja vaš će oglas ispunjavati uvjete za dosezanje više od milijardu ljudi diljem Google mreže, uključujući Google pretraživanje, Google Play, YouTube i tisuće drugih web-lokacija za mobilne uređaje i aplikacija.

Ostvarite veću vrijednost od svakog oglasa.

Da bi maksimalno povećao potencijal vaše kampanje, Google testira svaki oglas na računu i automatski promovira dizajne koji imaju najbolju izvedbu. Optimiziramo i na temelju vrsta korisnika koje želite pronaći tako da, ako je vaša aplikacija igra s više razina, uzet ćemo u obzir druge igre koje su korisnici igrali i ciljati ljude za koje je vjerojatno da će dosegnuti petu ili višu razinu.