Az alkalmazáshirdetések

Ajánlja az alkalmazást a megfelelő emberek figyelmébe.

Az alkalmazáshirdetésekkel egyszerűen népszerűsítheti Android- vagy iOS-alkalmazását a Google-felhasználók körében – akár hirdetési tapasztalat nélkül is.

kalandjátékok

Az alkalmazáshirdetések rövid bemutatása.

1

Hozza létre és szabja személyre.

Első lépésként egyszerűen adja meg a kívánt hirdetésszöveget és a tartózkodási helyét. A Google megtervezi és összeállítja Önnek a személyre szabott alkalmazáshirdetéseket, és lehetővé teszi több változat elhelyezését is a teljes Google Hálózaton. Ne aggódjon, később bármikor változtathat a hirdetéseken.

2

Állítsa be a napi költségkeretet.

Döntse el, hogy telepítésenként mekkora költséget tart elfogadhatónak, hirdetéskészítő és ajánlattevő rendszerünk pedig gondoskodik róla, hogy a megadott költségkereten belül Ön a lehető legjobb teljesítményt hozhassa ki a kampányból.

3

Találja meg a legértékesebb felhasználókat.

Tudassa velünk, hogy milyen műveleteket vár az alkalmazás felhasználóitól, és mi azoknak jelenítjük meg a hirdetést, akik valószínűleg hajlandók ezekre a műveletekre.

Terjessze ki az elérést az egész világra.

Az egyszerű beállítási folyamatot követően a hirdetés több mint egymilliárd fős közönséget érhet el a Google Keresésben, a Google Playen, a YouTube-on, valamint a Google Hálózat sok ezer más mobilwebhelyén és alkalmazásában.

Használjon ki minden hirdetést maximálisan.

A kampány teljesítményének maximalizálása érdekében a Google a fiókban szereplő összes hirdetést teszteli, és automatikusan azokat a megjelenési formákat helyezi előtérbe, amelyek a legjobb teljesítményt nyújtják. Emellett az elérni kívánt felhasználói kör alapján is optimalizálunk: ha például az alkalmazás egy többpályás játék, figyelembe vesszük, hogy milyen más játékokkal játszottak a felhasználók, és azt a kört célozzuk meg, amely valószínűleg eljut az 5. vagy további pályákra.