Om appannonser

Vis appen din til riktig målgruppe.

Med appannonser kan du enkelt markedsføre appen din for iOS- eller Android-brukere på Google – og du trenger ingen tidligere erfaring med annonsering.

Start nå
eventyrspill

Innføring i appannonser

1

Opprett og tilpass annonsene.

Skriv inn annonseteksten du ønsker og posisjonen din for å komme i gang. Google designer og oppretter tilpassede appannonser for deg. Deretter kan du vise ulike varianter av dem i hele Google-nettverket. Dessuten kan du alltid gjøre endringer senere.

2

Angi dagsbudsjettet ditt.

Bestem deg for en kostnad per installasjon (beløpet du er villig til å betale hver gang noen installer appen din), så bidrar verktøyene våre for oppretting av annonser og budgivning til at du oppnår best mulig resultat med kampanjen din – innenfor budsjettet ditt.

3

Finn lønnsomme brukere.

Fortell oss hvilke handlinger du ønsker at brukerne skal utføre i appen din, så viser vi annonsen din til personer som med høy sannsynlighet gjør nettopp det du ønsker.

Øk rekkevidden din – i stor skala

Etter en enkel konfigurering kan annonsene dine vises til over én milliard mennesker i hele Google-nettverket, innbefattet Google Søk, Google Play, YouTube og tusenvis av mobilnettsteder og apper.

Få større utbytte av hver enkelt annonse

For å utnytte kampanjens potensial fullt ut tester Google hver annonse i kontoen din. Variantene som gir best resultater, blir automatisk fremhevet. Vi optimaliserer også på grunnlag av hvilke typer brukere du ønsker å finne – så hvis appen din er et spill med flere nivåer, tar vi andre spill brukerne kanskje har spilt i betraktning, og sikter oss inn på brukere som mest sannsynlig kommer til nivå 5 eller høyere.