Nå frem til kunder på nettet og i apper – på ulike enheter

AdWords-bannerannonser presenteres på over to millioner nettsteder og i over 650 000 apper, slik at annonsen din vises der målgruppen din befinner seg.

Ulike typer bannerannonser

Tekstannonser

I likhet med annonser på Google Søk inneholder bannerannonser en overskrift, to tekstlinjer og en nettadresse.

Gmail-annonser

Vis spesialtilpassede annonser i Gmail, slik at folk kan lagre, videresende og utvide annonsen din i innboksen sin.

Bannerannonser

I slike annonser, som inneholder bilder eller rich media, kan du blant annet legge til tilpassede oppsett, interaktive elementer og animasjoner.

Appannonser

Opprett kampanjer som målretter mot bestemte mobilapp-kategorier, eller spor resultatene for annonsene du allerede kjører i appene.

Innføring i bannerannonser

1

Velg et format, og opprett annonsen.

Uansett om du lager enkle tekstannonser eller foretrekker å bruke bilder, tar det bare noen få minutter å lage en annonse ved hjelp av annonsegalleriet i kontoen din.

2

Bestem deg for hvor annonsene dine skal kjøres.

Med bannerannonser kan du lage svært målrettede kampanjer med utgangspunkt i det du vet om kundene dine, som for eksempel interessene deres eller demografiske opplysninger.

3

Angi et budsjett.

Bestem deg for hvor mye du ønsker å betale for å nå frem til målgruppen din, og begynn å vise annonsene dine til dem som er mest mottakelige.

Nå frem til de riktige kundene

Google Displaynettverk består av flere millioner nettsteder, nyhetssider og blogger samt Google-nettsteder som Gmail og YouTube, og via dette nettverket kan du nå ut til 90 % av av verdens Internett-brukere. Ved hjelp av spesialtilpassede alternativer for målretting, søkeord, demografiske kategorier og remarketing kan du få kundene dine til å legge merke til merkevaren din, vurdere det du har å tilby og utføre bestemte handlinger.

Forbedre kampanjene kontinuerlig

Mål resultatene du oppnår med annonsene dine, og finn ut hvilke målgrupper som er mest mottakelige. Uansett om du ønsker å øke omsetningen eller motta flere telefonoppringninger, gir AdWords deg muligheten til å måle kampanjeresultatene og gjøre justeringer for å nå målene dine.