Despre anunțurile pentru aplicații

Prezentați-vă aplicația pentru persoanele potrivite.

Anunțurile pentru aplicații reprezintă o modalitate simplă de a vă promova aplicația pe Google pentru utilizatorii de iOS sau Android, fără a fi nevoie să aveți experiență în publicitate.

Începeți acum
jocuri de aventură

Noțiuni introductive despre anunțurile pentru aplicații.

1

Creați și personalizați.

Pentru a începe, este suficient să introduceți textul publicitar dorit și locația. Google va proiecta și va crea anunțuri personalizate pentru aplicații, după care vă va ajuta să afișați mai multe versiuni ale acestora în întreaga rețea Google. În plus, puteți face modificări ulterior.

2

Setați bugetul zilnic.

Alegeți costul pe instalare (suma pe care sunteți dispus să o plătiți pentru fiecare instalare a aplicației), iar motoarele de creare a anunțurilor și de licitare vă vor ajuta să îmbunătățiți performanța campaniilor, încadrându-se în buget.

3

Identificați utilizatori de calitate ridicată.

Spuneți-ne ce acțiuni doriți să efectueze utilizatorii în aplicație, iar noi vom afișa anunțurile dvs. pentru persoanele care, probabil, le vor efectua.

Extindeți-vă considerabil acoperirea.

După un proces simplu de activare, anunțul va fi eligibil să se adreseze unui număr de peste un miliard de persoane din rețeaua Google, inclusiv în Căutarea Google, în Google Play, pe YouTube și pe mii de alte site-uri și aplicații mobile.

Profitați mai mult de fiecare anunț.

Pentru a maximiza potențialul campaniei, Google testează fiecare anunț din cont și promovează automat versiunea cea mai eficientă. În plus, facem optimizări în funcție de tipurile de utilizatori pe care doriți să îi identificați. Ca atare, dacă aplicația dvs. este un joc cu mai multe niveluri, vom ține cont de celelalte jocuri accesate de utilizatori și vom încerca să îi vizăm pe cei care au șanse să ajungă cel puțin la nivelul 5.