O oglasih za aplikacije

Predstavite svojo aplikacijo pravim uporabnikom.

Z oglasi za aplikacije lahko svojo aplikacijo na preprost način predstavite uporabnikom naprav Android ali iOS v Googlu, pri čemer ne potrebujete nobenih oglaševalskih izkušenj.

ZAČNITE ZDAJ
pustolovske igre

Uvod v oglase za aplikacije.

1

Ustvarite in prilagodite.

Za začetek preprosto vnesite želeno besedilo oglasa in svojo lokacijo. Google bo za vas oblikoval in ustvaril oglase za aplikacije po meri, ki jih boste lahko v več oblikah prikazovali po celotnem Googlovem omrežju. Vendar ne skrbite: oglase boste lahko pozneje kadar koli spremenili.

2

Določite dnevni proračun.

Določite ceno na namestitev (znesek, ki ste ga pripravljeni plačati za posamezno namestitev aplikacije), naši mehanizmi za ustvarjanje oglasov in določanje ponudb pa bodo poskrbeli za najboljšo uspešnost oglaševalske akcije v okviru proračuna.

3

Poiščite kakovostne uporabnike.

Zaupajte nam dejanja, za katera želite, da jih uporabniki izvedejo v aplikaciji, in vaš oglas bomo prikazali uporabnikom, za katere je najverjetneje, da jih bodo izvedli.

Občutno razširite svoj doseg.

Po preprostem postopku nastavitve bo oglas pripravljen, da doseže več kot milijardo uporabnikov v Googlovem omrežju, vključno z Iskanjem Google, Googlom Play, YouTubom in na tisoče drugimi spletnimi mesti in aplikacijami za mobilne naprave.

Dobite več od vsakega oglasa.

Google preskusi vsak oglas v računu in samodejno spodbuja najučinkovitejše oblike, s čimer poveča možnosti za uspeh oglaševalske akcije. Optimizacija poteka tudi na podlagi uporabnikov, ki jih želite doseči. Če je vaša aplikacija igra z več stopnjami, bomo upoštevali druge igre, ki so jih igrali uporabniki, in ciljali osebe, za katere je verjetno, da bodo dosegle 5. stopnjo ali več.