О огласима за апликацију

Прикажите апликацију правим људима.

Огласи за апликацију су једноставан начин да промовишете апликацију корисницима iOS-а или Android-а на Google-у. Није вам потребно искуство у оглашавању.

авантуристичке игре

Увод у огласе за апликацију.

1

Направите и прилагодите.

Да бисте започели само унесите жељени текст огласа и своју локацију. Google осмишљава и прави огласе за апликацију прилагођене за вас и омогућава вам да приказујете више дизајна широм Google мреже. И не брините – увек можете да унесете промене касније.

2

Подесите дневни буџет.

Донесите одлуку о цени по инсталирању (износ који сте спремни да платите за свако инсталирање апликације), а механизми за прављење огласа и лицитирање ће вам помоћи да побољшате учинак кампање у оквиру буџета којим располажете.

3

Пронађите квалитетне кориснике.

Реците нам које радње желите да корисници обављају у апликацији и приказиваћемо оглас људима за које је вероватно да ће обављати те радње.

Знатно проширите досег.

После једноставног поступка подешавања, оглас ће испуњавати услове да досегне преко милијарду људи на Google мрежи, што обухвата Google претрагу, Google Play, YouTube и хиљаде других сајтова и апликација за мобилне уређаје.

Остварите већу вредност од сваког огласа.

Да би максимално повећао потенцијал кампање, Google тестира сваки оглас на налогу и аутоматски промовише дизајне који имају најбољи учинак. Оптимизација се обавља и на основу типова корисника које желите да пронађете. Ако је апликација игра са више нивоа, узимаће се у обзир друге игре које су корисници играли и циљаће се људи за које постоји вероватноћа да достигну 5. или виши ниво.