Om appannonser

Visa din app för rätt människor.

Appannonser är ett enkelt sätt att marknadsföra din app för iOS- eller Android-användare på Google – du behöver ingen tidigare erfarenhet av annonsering.

äventyrsspel

En introduktion till appannonser.

1

Skapa och anpassa.

Du kommer igång genom att skriva in den annonstext du vill ha och din plats. Google utformar och skapar anpassade appannonser åt dig och låter dig visa flera olika designer i hela Googles nätverk. Oroa dig inte, du kan alltid göra ändringar senare.

2

Ange en daglig budget.

Bestäm dig för en kostnad per installation (det belopp du är villig att betala för varje installation av appen) så hjälper våra system att skapa annonser och lägga bud till att optimera kampanjresultaten inom din budget.

3

Hitta användare av hög kvalitet.

Berätta vad du vill att användarna ska göra i din app så visar vi annonsen för människor som troligen slutför dessa handlingar.

Utöka räckvidden – ordentligt.

Efter en enkel inställning kan annonsen visas för över en miljard människor i Googles nätverk, inklusive Google Sök, Google Play, YouTube och tusentals andra mobila webbplatser och appar.

Få ut mer värde av varje annons.

För att maximera kampanjens potential testar Google varje annons i kontot och ger de annonser som ger bäst resultat förtur. Vi optimerar även efter den typ av användare du vill hitta. Om appen är ett spel med flera nivåer så tar vi hänsyn till vilka andra spel användarna har spelat och siktar på människor som troligen kan nå nivå fem eller mer.