Lisää mainoksesi Googleen jo tänään

Näytä mainoksesi juuri sillä hetkellä, kun asiakkaat hakevat Googlesta yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja. Maksat vain silloin, kun he käyvät verkkosivustollasi tai soittavat yritykseesi mainostasi klikkaamalla.

Aloita nyt

scroll icon

Edut

Miksi Google AdWords?

Houkuttele uusia asiakkaita

Halusitpa houkutella uusia kävijöitä verkkosivustollesi, lisätä verkkomyyntiä, saada puhelimet soimaan tai asiakkaat palaamaan uudelleen ostoksille, Google AdWords voi auttaa.

Tavoita oikeat henkilöt oikeaan aikaan

Asiakkaat löytävät yrityksesi Googlesta juuri silloin, kun he etsivät yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja.

Mainosta paikallisesti tai maailmanlaajuisesti

Kohdista mainoksesi tiettyjen maiden, alueiden tai kaupunkien asiakkaille tai tietylle etäisyydelle yrityksestäsi tai liikkeestäsi.

Lisätietoja eduista

Hinnoittelu

Maksat vain tuloksista

Jos et saa käyntejä, et maksa

Google AdWords ‑tilin hankkiminen on ilmaista. Maksat vain, kun käyttäjä siirtyy verkkosivustollesi tai soittaa sinulle mainosta klikkaamalla. Toisin sanoen maksat vain, kun mainontasi toimii.

Aloita millä tahansa budjetilla

Voit asettaa oman budjetin, joten kustannukset riippuvat mainontatavoitteistasi. Jotkin yritykset käyttävät mainontaan kymmeniä tuhansia, kun taas toiset yritykset tyytyvät satojen eurojen sijoitukseen.

Lisätietoja hinnoittelusta

Aloita

Rekisteröidy jo tänään

Luo tili, määritä budjetti, kirjoita ensimmäinen mainoksesi ja päätä, missä haluat sen näkyvän. Voit hienosäätää mainostasi aina myöhemmin.